Connect with us

Uncategorized

Mergeți cu toată familia la dermatolog, dacă alunițele sunt o “moștenire”

Published

on

Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că în jur de 65.000 de persoane mor anual din cauza unei expuneri prelungite la soare care determină dezvoltarea cancerului de piele. Melanomul este forma cea mai agresivă a cancerului de piele. De aceea trebuie să luați măsurile de precauţie în special pe perioada verii şi să fiți atenți la eventualele leziuni care pot să apară pe piele sau la modificările pe care le pot suferi aluniţele. Iar dacă aveți în familie cazuri de melanom malign este recomandat să consultaţi medicul dermatolog măcar o dată pe an.

“Pielea nu uită nicio rază de soare, deci expunerea la raze ultraviolete trebuie privită cumulativ”, ne atenţionează doamna doctor Taliana Camburu, medic specialist dermatovenerologie în cadrul hiperclinicii Medlife din Constanța.

Uncategorized

Primul val de viroze respiratorii

Published

on

În fiecare an, la puţin timp după începerea şcolii, părinţii şi medicii se pregătesc pentru valul de viroze respiratorii. Noi am discutat cu pediatrul Eugenia Munteanu şi am aflat informaţii preţioase despre cum ar putea părinţii să combată răcelile de sezon.

 

sursa foto: televiziunea-medicala.ro

Continue Reading

Uncategorized

Cum depistăm și tratăm intoleranţa alimentară

Published

on

Intoleranţa alimentară este o afecţiune foarte des întâlnită atât în rândul copiilor cât şi al adulţilor. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la ora actuală, jumătate din populaţia globului suferă de intoleranţă alimentară. În acest moment există un miliard de oameni diagnosticaţi cu această boală, iar OMS estimează că până în anul 2019 această cifră va ajunge la peste 2,5 miliarde. În România, conform unor studii realizate de cei care fac teste pentru depistarea intoleranţelor alimentare, 8 din 10 români suferă de intoleranţă alimentară de un anumit grad.

Dr. Veronica Taraciuc, medic nutriționist în cadrul Clinicii Alderma Estetic, ne va prezenta simptomele și cum depistăm intoleranța alimentară.

Continue Reading

Uncategorized

Să-l cunoaştem pe RAID ISSA – omul din spatele medicului

Published

on

În următorul interviu îl vom cunoaşte pe RAID ISSA. Mai exact, vom cunoaşte omul din spatele medicului. I se mai spune şi „arhitectul frumuseţii”! Şi pe bună dreptate, dacă luăm în calcul rezultatele uimitoare ale tehnicilor sale în Chirurgia plastică şi estetică. Îşi desfăşoară activitatea în Iaşi, la Esthetic Center, însă datorită numărului tot mai mare de solicitări de pe litoral, RAID ISSA vine periodic la Constanţa, numai la Hyperclinica MedLife.

Aşadar, vă invităm să urmăriţi interviul următor şi vă lăsăm să descoperiţi un profesionist desăvârşit în arta frumuseţii, un medic ce stă şi la dispoziţia pacienţilor constănţeni, o dată la două săptămâni, în zilele de vineri şi sâmbătă, doar la Hyperclinica MedLife Constanţa.

 

 

 

sursa foto: Facebook Raid Issa

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline