Connect with us

Uncategorized

Să-l cunoaştem pe RAID ISSA – omul din spatele medicului

Published

on

În următorul interviu îl vom cunoaşte pe RAID ISSA. Mai exact, vom cunoaşte omul din spatele medicului. I se mai spune şi „arhitectul frumuseţii”! Şi pe bună dreptate, dacă luăm în calcul rezultatele uimitoare ale tehnicilor sale în Chirurgia plastică şi estetică. Îşi desfăşoară activitatea în Iaşi, la Esthetic Center, însă datorită numărului tot mai mare de solicitări de pe litoral, RAID ISSA vine periodic la Constanţa, numai la Hyperclinica MedLife.

Aşadar, vă invităm să urmăriţi interviul următor şi vă lăsăm să descoperiţi un profesionist desăvârşit în arta frumuseţii, un medic ce stă şi la dispoziţia pacienţilor constănţeni, o dată la două săptămâni, în zilele de vineri şi sâmbătă, doar la Hyperclinica MedLife Constanţa.

 

 

 

sursa foto: Facebook Raid Issa

Uncategorized

Primul val de viroze respiratorii

Published

on

În fiecare an, la puţin timp după începerea şcolii, părinţii şi medicii se pregătesc pentru valul de viroze respiratorii. Noi am discutat cu pediatrul Eugenia Munteanu şi am aflat informaţii preţioase despre cum ar putea părinţii să combată răcelile de sezon.

 

sursa foto: televiziunea-medicala.ro

Continue Reading

Uncategorized

Cum depistăm și tratăm intoleranţa alimentară

Published

on

Intoleranţa alimentară este o afecţiune foarte des întâlnită atât în rândul copiilor cât şi al adulţilor. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la ora actuală, jumătate din populaţia globului suferă de intoleranţă alimentară. În acest moment există un miliard de oameni diagnosticaţi cu această boală, iar OMS estimează că până în anul 2019 această cifră va ajunge la peste 2,5 miliarde. În România, conform unor studii realizate de cei care fac teste pentru depistarea intoleranţelor alimentare, 8 din 10 români suferă de intoleranţă alimentară de un anumit grad.

Dr. Veronica Taraciuc, medic nutriționist în cadrul Clinicii Alderma Estetic, ne va prezenta simptomele și cum depistăm intoleranța alimentară.

Continue Reading

Uncategorized

Cum ne ajută aparatura performantă în obținerea diagnosticului corect

Published

on

1 % dintre copii nu se vor naște, fiindcă sarcinile se vor pierde. Din doi oameni sănătoși, un cuplu sănătos, cu o femeie sănătoasă, 4 femei dintr-o sută vor naște un copil cu o problemă. În medicină este mult, s-ar spune, dar pentru specia umană nu este, spune dr. Razvan Stanca, medic primar obstetrica ginecologie, într-un interviu acordat Antena Dobrogei.ro, în care explică importanța ecografiei morfofetale, diferența dintre ecografia 2D și cea 3D și dacă aceasta implică riscuri.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline