Connect with us

Diverse sau monden

Beneficiile terapiei cu microace. Metoda nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, recomandată de New York Beauty

Published

on

Messopen sau tratamentul cu microace, aliatul de nădejde, la finalul sezonului estival, pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un ten impecabil, de invidiat.

 “Tratamentul este foarte eficient în ceea ce priveşte rafinarea porilor, reducerea ridurilor superficiale, ridurile mai mari vor fi estompate vizibil. Este o alternativă eficientă la peeling-ul chimic, de aceea Messopen este un tratament care se face numai în perioada relativ rece, când expunerea la soare este mai redusă.”, declară GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Concret, terapia cu microace este o metodă nechirurgicală de înfrumuseţare a pielii, care netezeşte, luminează şi redă aspectul tânăr al tenului.

Deşi vorbim de microace, de microînţepături, tratamentul este unul complet nedureros, pentru că se efectuează sub anestezie locală, iar pacienta resimte ca un masaj de microvibraţii.  Tratamentul cu microace este benefic pentru cicatricile post-acneice. Acestea sunt foarte mult reduse în urma acestui tratament.”, completează GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Tratamentul cu microace este unul revoluţionar, ce oferă nenumărate beneficii esenţiale frumuseţii tenului şi nu numai.

“Este un tratament complet, global pentru întreţinerea feţei, a corpului, precum şi a scalpului. Este cel mai avansat sistem utilizat pentru reîntinerire facială, pentru tratarea vergeturilor, pentru diminuarea ridurilor şi a cicatricilor, precum şi în anumite terapii ale scalpului.”, mai spune GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Un alt beneficiu de luat în considerare este şi eficienţa rezultatelor, vizibile încă de la prima şedinţă.

“Deşi efectele sunt vizibile de la primul tratament, fiind unul extrem de eficient, noi recomandăm o cură de 3-4 terapii, la un interval de 4-6 săptămâni, iar asta înseamnă atunci când avem o vindecare completă.”, susţine GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

În cele din urmă, după o astfel de şedinţă, terapeuţii în frumuseţe recomandă o hidratare intensă a tenului.

 

Diverse sau monden

George Clooney: ,,Meghan Markle este persecutată precum Lady Diana.”

Published

on

Este de notorietate faptul că Meghan Markle nu se bucură de încredere, la curtea regală britanică. Soţia prinţului Harry, căreia îi place să încalce tradiţiile casei regale, nu este nici pe placul supuşilor englezi, care o compară mereu cu Kate Middleton. De curând, George Clooney a simţit nevoia să sară în apărarea lui Meghan.

Cu ocazia prezentării noului său film, în Australia, actorul american a făcut declaraţii controversate despre tratamentul la care este supusă  ducesa de Sussex.

,,Este o femeie însărcinată şi este persecutată precum Lady Diana. Istoria se repetă, şi… ştim cu toţii cum s-a sfârşit.”, a spus celebrul actor.

O nefericită premoniţie, bazată pe ceea ce scriu tabloidele britanice care o atacă permanent pe Meghan.

,,O urmăresc pretutindeni, e persecutată şi defăimată. Este supusă unui tratament incorect, al unor iresponsabili.”, a mai declarat Clooney, referindu-se la presa tabloidă britanică.

George Clooney şi soţia sa, Amal, sunt prieteni apropiaţi ai cuplului Meghan şi Harry.

 

 

Sursa: Who Magazine

 

Continue Reading

Diverse sau monden

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare

Published

on

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare. Vestita publicaţie „Daily Mail” din Marea Britanie a preluat pentru a doua oară în ultima perioadă un album de fotografii ce surprind din aer celebrul Transfăgărăşan.

Intitulat “Imagini aeriene uimitoare ale drumului pe care Jeremy Clarkson îl descrie ca fiind cel mai bun din lume”, articolul şi-a găsit un loc de cinste în paginile tabloidului şi a stârnit imediat atenţia şi admiraţia englezilor.

Autorul fotografiilor este Szabi Ignácz, un pilot de drone din judeţul Covasna, care a devenit faimos în ţara noastră datorită talentului său şi a viziunii artistice. Ultimele creaţii ale tânărului pasionat de fotografie surprind frumuseţile şi unicitatea Transfăgărăşanului. Iar despre această zonă, Jeremy Clarkson, îndrăgitul prezentator al producţiilor “Top Gear” a spus încă de la prima expediţie în ţara noastră că este una dintre cele mai frumoase de pe mapamond.

“Nu e de mirare că Jeremy Clarkson a spus că acesta este cel mai bun drum din lume. Cu rotirile și întoarcerile sale printre munții României – șoseaua Transfăgărășan este visul oricărui pasionat de motoare. Iar aceste imagini uimitoare ale șoselei de 93 de mile oferă perspective ce îți lasă gura căscată. Acestea au fost realizate de fotograful din România, Szabi Ignácz, care pilotează drone și face fotografii minunate prin toată țara lui încă din 2014.” – este textul conturat de jurnaliştii englezi în publicaţia “Daily Mail”

„E o mare bucurie că putem să promovăm ţara noastră şi că România apare astfel şi pe harta internaţională. Mă bucură, de asemenea, faptul că încă din 2015, în fiecare an am reuşit să câştig câte un premiu internaţional datorită pozelor făcute îndeosebi în România. Ne-am născut aici şi e datoria noastră să ne promovăm ţara!”, a declarat Szabi Ignácz pentru RO Press Online

De altfel, Szabi Ignácz a reuşit să le atragă atenţia jurnaliştilor englezi şi cu un alt album foto pe care publicaţia “Daily Mail” l-a preluat încă din luna ianuarie sub titlul “Imagini incredibile realizate cu drona care arată cum peisajul transilvănean se transformă pe parcursul anotimpurilor”. Tânărul fotograf a făcut cinste României şi la un concurs internaţional, în urma căruia a obţinut locul II, el fiind considerat, la ora actuală, unul dintre cei mai buni piloţi de drone la nivel mondial.

sursa foto: Szabi Ignácz Facebook

Continue Reading

Diverse sau monden

Facebook Messenger lansează o funcţie de ştergere a mesajelor trimise din greşeală

Published

on

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp, scrie News.ro.

Noua facilitate le permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenţionau, fie pentru a corecta anumite greşeli.

Ştergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Noua opţiune a început deja să fie implementată pe Android şi iOS, urmând ca aceasta să devină disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

Sursa: https://www.universulargesean.ro/facebook-messenger-lanseaza-o-functie-de-stergere-a-mesajelor-trimise-din-greseala/

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline