Connect with us

Diverse sau monden

Copiii şi pasiunea pentru “sportul rege”

Published

on

Tot mai mulţi copii, încă de la cele mai fragede vârste, îşi doresc să le calce pe urme idolilor lor, Ronaldo sau Messi. Aşa că muncesc temeinic pentru a-şi contura visul. Antrenamentele şi competiţiile între juniori sunt nelipsite din viaţa acestor puşti ce evoluează la Atletic Club Constanţa şi sunt sponsorizaţi de Pizza EVO.

“Am câştigat meciul anterior cu scorul de 6 la 5. La penalty-uri. Şi ne-am calificat în finala mare. Sunt pasionat de fotbal şi practic de un an, iar Ronaldo este fotbalistul meu preferat.”, spune un copil 

“Fotbalul mă pasionează de când m-am născut, mai ales că tatăl meu a fost antrenor de fotbal şi am decis să joc şi eu. Iar fotbalistul tău preferat cine este Messi.”, spune un alt copil

“Într-adevăr, sunt foarte mulţi tineri, pasiunea este foarte mare, toţi muncim ca să ajungem mari, numai împreună putem să creştem şi să fim campioni. Mă bucur foarte mult că vin din ce în ce mai mulţi tineri, de la vârste foarte fragede. Avem grup de copii de 4-5 ani, iar cei mai mari, cei care joacă acum sunt cei de 8-9 ani.”, declară SORIN ROŞOI, antrenor de fotbal Atletic Club Constanţa

Indiferent de responsabilităţile de pe terenul de fotbal şi de satisfacţiile fiecărui meci câştigat, viitorii fotbalişti nu neglijează nici şcoala şi temele.

“M-au adus la fotbal de la patru ani, mi-a plăcut foarte mult şi am decis să nu renunţ la el. Mă descurc şi cu şcoala, în acelaşi timp.”, spune un copil

“Am muncit foarte mult, colegii mei au muncit şi ei foarte mult, la fel şi eu. Mai ales la ultima ocazie. A fost foarte bine. Contează foarte mult să jucăm în echipă.”, completează un alt copil

“Poate fi şi o pepinieră pentru echipele mai mari. M-aş bucura foarte mult să vină un club puternic şi să ia copii. Chiar am avut copii în viziunea unei academii de aici şi ne-au ales în continuare tot pe noi.”, declară SORIN ROŞOI, antrenor de fotbal Atletic Club Constanţa  

Iar nouă nu ne rămâne decât să le ţinem pumnii acestor tineri sportivi şi, poate, într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom avea ocazia să-i filmăm în timpul meciurilor oficiale, pe marile stadioane ale ţării şi nu numai.

Diverse sau monden

George Clooney: ,,Meghan Markle este persecutată precum Lady Diana.”

Published

on

Este de notorietate faptul că Meghan Markle nu se bucură de încredere, la curtea regală britanică. Soţia prinţului Harry, căreia îi place să încalce tradiţiile casei regale, nu este nici pe placul supuşilor englezi, care o compară mereu cu Kate Middleton. De curând, George Clooney a simţit nevoia să sară în apărarea lui Meghan.

Cu ocazia prezentării noului său film, în Australia, actorul american a făcut declaraţii controversate despre tratamentul la care este supusă  ducesa de Sussex.

,,Este o femeie însărcinată şi este persecutată precum Lady Diana. Istoria se repetă, şi… ştim cu toţii cum s-a sfârşit.”, a spus celebrul actor.

O nefericită premoniţie, bazată pe ceea ce scriu tabloidele britanice care o atacă permanent pe Meghan.

,,O urmăresc pretutindeni, e persecutată şi defăimată. Este supusă unui tratament incorect, al unor iresponsabili.”, a mai declarat Clooney, referindu-se la presa tabloidă britanică.

George Clooney şi soţia sa, Amal, sunt prieteni apropiaţi ai cuplului Meghan şi Harry.

 

 

Sursa: Who Magazine

 

Continue Reading

Diverse sau monden

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare

Published

on

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare. Vestita publicaţie „Daily Mail” din Marea Britanie a preluat pentru a doua oară în ultima perioadă un album de fotografii ce surprind din aer celebrul Transfăgărăşan.

Intitulat “Imagini aeriene uimitoare ale drumului pe care Jeremy Clarkson îl descrie ca fiind cel mai bun din lume”, articolul şi-a găsit un loc de cinste în paginile tabloidului şi a stârnit imediat atenţia şi admiraţia englezilor.

Autorul fotografiilor este Szabi Ignácz, un pilot de drone din judeţul Covasna, care a devenit faimos în ţara noastră datorită talentului său şi a viziunii artistice. Ultimele creaţii ale tânărului pasionat de fotografie surprind frumuseţile şi unicitatea Transfăgărăşanului. Iar despre această zonă, Jeremy Clarkson, îndrăgitul prezentator al producţiilor “Top Gear” a spus încă de la prima expediţie în ţara noastră că este una dintre cele mai frumoase de pe mapamond.

“Nu e de mirare că Jeremy Clarkson a spus că acesta este cel mai bun drum din lume. Cu rotirile și întoarcerile sale printre munții României – șoseaua Transfăgărășan este visul oricărui pasionat de motoare. Iar aceste imagini uimitoare ale șoselei de 93 de mile oferă perspective ce îți lasă gura căscată. Acestea au fost realizate de fotograful din România, Szabi Ignácz, care pilotează drone și face fotografii minunate prin toată țara lui încă din 2014.” – este textul conturat de jurnaliştii englezi în publicaţia “Daily Mail”

„E o mare bucurie că putem să promovăm ţara noastră şi că România apare astfel şi pe harta internaţională. Mă bucură, de asemenea, faptul că încă din 2015, în fiecare an am reuşit să câştig câte un premiu internaţional datorită pozelor făcute îndeosebi în România. Ne-am născut aici şi e datoria noastră să ne promovăm ţara!”, a declarat Szabi Ignácz pentru RO Press Online

De altfel, Szabi Ignácz a reuşit să le atragă atenţia jurnaliştilor englezi şi cu un alt album foto pe care publicaţia “Daily Mail” l-a preluat încă din luna ianuarie sub titlul “Imagini incredibile realizate cu drona care arată cum peisajul transilvănean se transformă pe parcursul anotimpurilor”. Tânărul fotograf a făcut cinste României şi la un concurs internaţional, în urma căruia a obţinut locul II, el fiind considerat, la ora actuală, unul dintre cei mai buni piloţi de drone la nivel mondial.

sursa foto: Szabi Ignácz Facebook

Continue Reading

Diverse sau monden

Facebook Messenger lansează o funcţie de ştergere a mesajelor trimise din greşeală

Published

on

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp, scrie News.ro.

Noua facilitate le permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenţionau, fie pentru a corecta anumite greşeli.

Ştergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Noua opţiune a început deja să fie implementată pe Android şi iOS, urmând ca aceasta să devină disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

Sursa: https://www.universulargesean.ro/facebook-messenger-lanseaza-o-functie-de-stergere-a-mesajelor-trimise-din-greseala/

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline