Connect with us

Diverse sau monden

“Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – o conferinţă cu totul aparte pentru schimbarea de care aveţi nevoie în viaţă

Published

on

Invitaţie la o conferinţă aparte! Dacă sunteţi din Constanţa sau din Tulcea şi nu aveţi planuri pentru weekend-ul ce urmează, ar trebui să luaţi în calcul evenimentul ce va avea loc la Teatrul Jean Bart din Tulcea – conferinţa intitulată sugestiv „Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – eveniment organizat de ANATECOR și Grupul ANGELO.

Obiectivul conferinței ce se va desfăşura sâmbătă, 3 noiembrie în intervalul orar 09.00 – 19.00, este de a oferi informații și cunoștințe unice, reale, pentru schimbarea de care aveţi nevoie, pentru conștientizarea factorilor negativi ce vă influenţează viaţa și, totodată, identificarea soluțiilor pentru împlinirea fiecăruia.

                                                                                      

Evenimentul va fi moderat de Paula Vals, manager-ul brandului ANGELO şi se va bucura deprezenţa unor invitaţi de seamă, care vor împărtăşi publicului o parte din vasta lor experienţă. Vorbitorii sunt persoane cu experiență de viață, autori ai unor cărți deosebite, adevărați „avatari” în consilierea pentru găsirea „Căii”.

–           Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, care va vorbi despre creier, emoții și noua spiritualitate.

–           Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care îi va învață pe cei prezenţi ce informații ne transmit alimentele.

–           Dl. Remus Tănase, președintele ANATECOR, care, în urma unei boli incurabile în familia sa, va contura o idee cât se poate de clară: cum să fim campioni, învingători în viață.

–           Conf. univ.dr. Floarea Damaschin, o viață închinată binelui, ne învață nutriția  conștiență.

–           Psih. Mircea Stefea, inspector sanitar și terapeut, ne arată soluțiile pentru dezechilibrele fizice, sufletești și spirituale.

–           Dr. Ioan Haiduc, trecut printr-o moarte clinică, care i-a schimbat cu 180 grade destinul, ne învață cum să dialogăm cu mintea subconștientă pentru a găsi cauzele subtile și soluțiile la problemele pe care le întâmpinăm.

“De ce promovez eu aşa ceva? Dacă ne uităm la afişul acestei conferinţe, care spune mai mult decât o mie de cuvinte, cu o temă unică, într-o abordare holistică, aflăm cum ar trebui să folosim componenţa fizică, sufletească, spirituală pentru împlinirea noastră, atât ca sănătate cât şi viaţă; lucruri noi de la oameni de ştiinţă  cu peste 40 de ani de experienţe privind abordarea vieţii pentru împlinirea noastră. Din dragoste pentru oameni și viață, aleg să mă implic, să transmit oamenilor că, atunci cand eşti în armonie cu tine, viaţa nu mai pare o povară. Chiar te bucuri de ea.” – concluzionează PAULA VALS

Preţul unui bilet este de 100 lei, masa de prânz fiind inclusă, iar rezervările se pot face la: 0744.527.751

Diverse sau monden

George Clooney: ,,Meghan Markle este persecutată precum Lady Diana.”

Published

on

Este de notorietate faptul că Meghan Markle nu se bucură de încredere, la curtea regală britanică. Soţia prinţului Harry, căreia îi place să încalce tradiţiile casei regale, nu este nici pe placul supuşilor englezi, care o compară mereu cu Kate Middleton. De curând, George Clooney a simţit nevoia să sară în apărarea lui Meghan.

Cu ocazia prezentării noului său film, în Australia, actorul american a făcut declaraţii controversate despre tratamentul la care este supusă  ducesa de Sussex.

,,Este o femeie însărcinată şi este persecutată precum Lady Diana. Istoria se repetă, şi… ştim cu toţii cum s-a sfârşit.”, a spus celebrul actor.

O nefericită premoniţie, bazată pe ceea ce scriu tabloidele britanice care o atacă permanent pe Meghan.

,,O urmăresc pretutindeni, e persecutată şi defăimată. Este supusă unui tratament incorect, al unor iresponsabili.”, a mai declarat Clooney, referindu-se la presa tabloidă britanică.

George Clooney şi soţia sa, Amal, sunt prieteni apropiaţi ai cuplului Meghan şi Harry.

 

 

Sursa: Who Magazine

 

Continue Reading

Diverse sau monden

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare

Published

on

Fotografiile unui pilot de drone din România fac furori peste hotare. Vestita publicaţie „Daily Mail” din Marea Britanie a preluat pentru a doua oară în ultima perioadă un album de fotografii ce surprind din aer celebrul Transfăgărăşan.

Intitulat “Imagini aeriene uimitoare ale drumului pe care Jeremy Clarkson îl descrie ca fiind cel mai bun din lume”, articolul şi-a găsit un loc de cinste în paginile tabloidului şi a stârnit imediat atenţia şi admiraţia englezilor.

Autorul fotografiilor este Szabi Ignácz, un pilot de drone din judeţul Covasna, care a devenit faimos în ţara noastră datorită talentului său şi a viziunii artistice. Ultimele creaţii ale tânărului pasionat de fotografie surprind frumuseţile şi unicitatea Transfăgărăşanului. Iar despre această zonă, Jeremy Clarkson, îndrăgitul prezentator al producţiilor “Top Gear” a spus încă de la prima expediţie în ţara noastră că este una dintre cele mai frumoase de pe mapamond.

“Nu e de mirare că Jeremy Clarkson a spus că acesta este cel mai bun drum din lume. Cu rotirile și întoarcerile sale printre munții României – șoseaua Transfăgărășan este visul oricărui pasionat de motoare. Iar aceste imagini uimitoare ale șoselei de 93 de mile oferă perspective ce îți lasă gura căscată. Acestea au fost realizate de fotograful din România, Szabi Ignácz, care pilotează drone și face fotografii minunate prin toată țara lui încă din 2014.” – este textul conturat de jurnaliştii englezi în publicaţia “Daily Mail”

„E o mare bucurie că putem să promovăm ţara noastră şi că România apare astfel şi pe harta internaţională. Mă bucură, de asemenea, faptul că încă din 2015, în fiecare an am reuşit să câştig câte un premiu internaţional datorită pozelor făcute îndeosebi în România. Ne-am născut aici şi e datoria noastră să ne promovăm ţara!”, a declarat Szabi Ignácz pentru RO Press Online

De altfel, Szabi Ignácz a reuşit să le atragă atenţia jurnaliştilor englezi şi cu un alt album foto pe care publicaţia “Daily Mail” l-a preluat încă din luna ianuarie sub titlul “Imagini incredibile realizate cu drona care arată cum peisajul transilvănean se transformă pe parcursul anotimpurilor”. Tânărul fotograf a făcut cinste României şi la un concurs internaţional, în urma căruia a obţinut locul II, el fiind considerat, la ora actuală, unul dintre cei mai buni piloţi de drone la nivel mondial.

sursa foto: Szabi Ignácz Facebook

Continue Reading

Diverse sau monden

Facebook Messenger lansează o funcţie de ştergere a mesajelor trimise din greşeală

Published

on

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp, scrie News.ro.

Noua facilitate le permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenţionau, fie pentru a corecta anumite greşeli.

Ştergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Noua opţiune a început deja să fie implementată pe Android şi iOS, urmând ca aceasta să devină disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

Sursa: https://www.universulargesean.ro/facebook-messenger-lanseaza-o-functie-de-stergere-a-mesajelor-trimise-din-greseala/

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline