Connect with us

Diverse

“Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – o conferinţă cu totul aparte pentru schimbarea de care aveţi nevoie în viaţă

Published

on

Invitaţie la o conferinţă aparte! Dacă sunteţi din Constanţa sau din Tulcea şi nu aveţi planuri pentru weekend-ul ce urmează, ar trebui să luaţi în calcul evenimentul ce va avea loc la Teatrul Jean Bart din Tulcea – conferinţa intitulată sugestiv „Fiinţa umană: de la fizic la spirit” – eveniment organizat de ANATECOR și Grupul ANGELO.

Obiectivul conferinței ce se va desfăşura sâmbătă, 3 noiembrie în intervalul orar 09.00 – 19.00, este de a oferi informații și cunoștințe unice, reale, pentru schimbarea de care aveţi nevoie, pentru conștientizarea factorilor negativi ce vă influenţează viaţa și, totodată, identificarea soluțiilor pentru împlinirea fiecăruia.

                                                                                      

Evenimentul va fi moderat de Paula Vals, manager-ul brandului ANGELO şi se va bucura deprezenţa unor invitaţi de seamă, care vor împărtăşi publicului o parte din vasta lor experienţă. Vorbitorii sunt persoane cu experiență de viață, autori ai unor cărți deosebite, adevărați „avatari” în consilierea pentru găsirea „Căii”.

–           Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, care va vorbi despre creier, emoții și noua spiritualitate.

–           Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care îi va învață pe cei prezenţi ce informații ne transmit alimentele.

–           Dl. Remus Tănase, președintele ANATECOR, care, în urma unei boli incurabile în familia sa, va contura o idee cât se poate de clară: cum să fim campioni, învingători în viață.

–           Conf. univ.dr. Floarea Damaschin, o viață închinată binelui, ne învață nutriția  conștiență.

–           Psih. Mircea Stefea, inspector sanitar și terapeut, ne arată soluțiile pentru dezechilibrele fizice, sufletești și spirituale.

–           Dr. Ioan Haiduc, trecut printr-o moarte clinică, care i-a schimbat cu 180 grade destinul, ne învață cum să dialogăm cu mintea subconștientă pentru a găsi cauzele subtile și soluțiile la problemele pe care le întâmpinăm.

“De ce promovez eu aşa ceva? Dacă ne uităm la afişul acestei conferinţe, care spune mai mult decât o mie de cuvinte, cu o temă unică, într-o abordare holistică, aflăm cum ar trebui să folosim componenţa fizică, sufletească, spirituală pentru împlinirea noastră, atât ca sănătate cât şi viaţă; lucruri noi de la oameni de ştiinţă  cu peste 40 de ani de experienţe privind abordarea vieţii pentru împlinirea noastră. Din dragoste pentru oameni și viață, aleg să mă implic, să transmit oamenilor că, atunci cand eşti în armonie cu tine, viaţa nu mai pare o povară. Chiar te bucuri de ea.” – concluzionează PAULA VALS

Preţul unui bilet este de 100 lei, masa de prânz fiind inclusă, iar rezervările se pot face la: 0744.527.751

Actualitate

Neversea va fi alimentat cu energie eoliană

Published

on

Iubitorii festivalului Nervesea vor putea experimenta ceva diferit anul acesta, dar și în 2020.  În comparație cu anii precedenți, în 2019 se dorește ca o parte din festival să fie alimentat cu energie verde, urmând ca în 2020, scenele și perimetrul festivalului să depindă exclusiv de energia reciclabilă prin procesul de implementare a acestui proiect.

Cel mai mare festival de muzică electronică de la malul mării va fi alimentat cu energie verde din sursă eoliană. Pentru prima dată în lume, sunetele muzicii electronice s-au auzit din vârful unei turbine eoliene atunci când DJ-ul Alex Parker a mixat  de la înălțimea de 100 de metri, din cel mai mare parc eolian de pe uscat din Europa. Acesta a încântat audiența timp de cinci ore dintr-un loc inedit, fără teamă, cu entuziasmul și motivația de a fi primul dj din lume care aduce muzica la cele mai mari înălțimi. Parker a reușit să unească prin acest lucru energia verde și muzica.

Acest moment inedit realizat de celebrul DJ marchează parteneriatul și totodată startul oficial  al campaniei prin care festivalul Neversea, împreună cu partenerii acestuia, își propune să devină în 2020, primul festival din lume alimentat aproape integral cu energie verde, din sursă eoliană, provenită din Parcul Eolian Fântânele- Cogealac-Grădina situat în județul Constanța.

Procesul de implementare a infrastructurii necesare va fi unul impresionant, însă de durată. În acest an se vor pune bazele acestuia, urmând ca în anul 2020 să fie finalizat. Neversea 2020 urmează să fie primul festival al căror scene și perimetre să fie alimentate cu energie provenite din parcul eolian.

În privința festivalului de anul acesta lucrurile stau puțin diferit. Singura zonă „verde” în proporție de 100% din cadrul festivalului va fi o zonă special alimentată cu energie regenerabilă și va adopta măsuri pentru a preveni, readuce și compensa orice efect advers asupra mediului.

Parteneriatul privind folosirea  energiei regenerabile este un exemplu de bune practici la nivel internațional ce demonstrează că se pot obține rezultate foarte bune prin punerea în comun a unor resurse care transformă niște idei și inițiative într-o realitate menită să contribuie la protejarea mediului înconjurător pe termen lung.

Sursa foto: Youtube/Neversea

Continue Reading

Actualitate

Rainbow Warrior vine în România

Published

on

Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, vine în România, în perioada 29 mai – 2 iunie, iar Constanța e prima oprire dintr-un tur european de 5 luni în care sunt promovate soluțiile energetice curate.

Vasul călătorește pe mările şi oceanele lumii pentru proiecte științifice sau pentru a protesta împotriva marilor poluatori. Rainbow Warrior este una dintre cele mai ,,verzi” nave din lume: folosește preponderent velele pentru deplasare, nu deversează deșeuri în mare, iar materialele folosite pentru construirea sa au fost alese doar din surse ce respectă normele etice ale Greenpeace.

,,Stop cărbune, folosiți energie curată!” este mesajul Rainbow Warrior pentru România.

,,Ne dorim un plan curajos din partea statului român pentru reducerea utilizării combustibililor fosili. Mai multe țări membre ale UE au stabilit deja un traseu pentru eliminarea cărbunelui din sectorul energetic. România, din contră, sprijină acest sector foarte poluant pentru planetă și sănătatea oamenilor, permițând funcționarea termocentralelor care nu respectă normele europene. Termenul ferm solicitat de noi pentru închiderea producției de energie pe cărbune este 2030.”, a declarat Alin Tănase, coordonator de campanii Greenpeace România.

Vasul va fi ancorat în Constanța timp de 5 zile (29 mai – 2 iunie), perioadă în care vor fi organizate diferite evenimente la bord și în port, lângă navă.

 

Sursa: Greenpeace Romania

 

 

Continue Reading

Actualitate

Vinurile româneşti promovate la târgul internaţional London Wine

Published

on

Unsprezece producători şi exportatori români de vinuri participă, în perioada 20-22 mai, la London Wine Fair, târg internaţional de referinţă pentru industria vinicolă. Peste 14.000 de profesionişti sunt aşteptaţi la ediţia din acest an. Importatori, distribuitori şi comercianţi, sommelieri, patroni de baruri şi restaurante, firme de catering, reţele de comercializare şi bloggeri, vor lua parte la degustări şi master class-uri.

Marea Britanie reprezintă principala piaţă pentru vinurile produse în România, deţinând locul I în 2018, cu o pondere de 25% din totalul exportului. Firmele româneşti expozante la London Wine Fair, reunite sub brandul „Wines of Romania”, sunt: Agricola Girueta (Domeniul Drăgaşi), Domeniile Dropia, Viti-Pomicola Sâmbureşti, Zarea, Ch. Pietrosaratii, Crama Ceptura, Domeniul Coroanei Segarcea, Jidvei, Ostrovit, The Iconic Estate şi Vitis Metamorfosis.

Participarea românească la evenimentul expoziţional de la Londra este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul de Promovare a Exportului 2019, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri din România.

 

Sursa: MMACA

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline