Connect with us

Actualitate

Brand-ul Celco, la ceas aniversar!

Published

on

Celco, cel mai important producător de BCA din Dobrogea, la ceas aniversar! Cei 45 de ani de activitate pe piaţa din România au fost marcaţi printr-un moment festiv pus sub semnul continuităţii unui proces început încă din 1973.

“Noi suntem, de fapt, dovada vie că şi înainte de ’89, oamenii au creat lucruri bune. Astăzi, în acest moment, pot să fiu mândru că avem o echipă de oameni tineri şi, desigur, avem şi istoria, cultura veche, care o reprezintă oamenii în vârstă, cei care colaborează permanent cu cei tineri şi am format o echipă de oameni valoroşi care au reuşit să creeze toate aceste produse pe care noi le avem astăzi pe piaţă.”, declară  NICULAE DUŞU, preşedintele consiliului de administraţie CELCO

Aniversarea celor 45 de ani de activitate a marcat, totodată, şi lansarea pe piaţă a unui produs inovator: Izomineral – alternativa ideală pentru polistiren.

“Numele respectă într-adevăr şi calităţile lui minerale de excepţie. Este dorinţa şi zbaterea noastră de a reuşi să putem să anvelopăm clădirile cu acest material nou, modern, sustenabil, un material care într-adevăr să susţină toate caracteristicile necesare unei clădiri moderne.”, completează NICULAE DUŞU, preşedintele consiliului de administraţie CELCO

Aniversarea celui mai inovator producător în domeniul fabricării materialelor de construcţii a strâns laolaltă colectivul firmei, oameni de afaceri din Constanţa, reprezentanţii arhitecţilor, cât şi reprezentanţi de seamă ai autorităţilor locale.

“Pentru mine, Celco reprezintă un model de privatizare, de transformare şi modernizare, un model de succes şi, din nefericire, unul din puţinele brand-uri dobrogene autentice rămase, iar acest lucru se datorează investitorului, acţionarilor, dar cel mai mult echipei.”, declară DECEBAL FĂGĂDĂU, primarul municipiului Constanţa

 

Având o tradiţie de aproape cinci decenii, CELCO nu şi-a neglijat nicio clipă angajaţii. Drept dovadă, la ceas aniversar, cei mai vechi dintre aceştia au fost premiaţi.

Actualitate

Magicul Târg de Crăciun de la Cluj

Published

on

Până pe 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități şi evenimente care sărbătoresc familionul la Târgul de Crăciun Cluj.

De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte şi interpretări artistice pentru adulți, toate sunt activări care pun în mişcare familia, care armonizează Piața Unirii și îi adună pe toţi laolaltă.

Unim oamenii, reunim familionul! – este sloganul sub care se va desfășura activitatea  în acest an. Cum anul trecut s-a pus accentul pe ideea de familie şi reuniune, în anul Centenar, clujenii se concentrează pe uniune sub egida cărora a fost posibilă și Marea Unire din 1918. Atmosfera de la târg doreşte să  insufle o comuniune puternică cu cei din jurul nostru, indiferent de cultură şi naționalitate.

Printre  noutăţile târgului de anul acesta se numără căsuţele noi cu cadouri şi bunătăţi, un program antrenant presărat cu activităţi multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun şi o săptămână culinară.

 

 

Continue Reading

Actualitate

Decembrie, luna colindelor

Published

on

Suntem în decembrie, cea mai frumoasă lună din an, perioadă în care sărbătorim naşterea Domnului, iar cei mici îl aşteaptă cu sufletul la gură pe Moş Crăciun încărcat de multe daruri. Atmosfera de sărbători am regăsit-o şi în clasa doamnei învăţătoare Luminiţa Anton de la Liceul Teoretic “Emil Racoviţă”, din Techirghiol. Doamna învăţătoare este dascălul ce încearcă să îi facă pe copii să înveţe mai uşor materia, cu ajutorul muzicii. În această perioadă a sărbătorilor, colindele dar şi cântecele specifice iernii îi încântă foarte mult pe cei mici. Grupul de mici chitarişti format de doamna învăţătoare, alături de Andi care îi acompaniază la blockflote, ne-au arătat cum s-au pregătit pentru sărbători.

Ne-am pregătit cu cântece de iarnă şi cu colinde pentru naşterea pruncului, pentru venirea lui Moş Crăciun, pentru săniuţă, pentru fulgi de nea şi bucuria copiilor este imensă în luna aceasta pentru că ştiu că vor primi multe cadouri pentru că au fost cuminţi, au fost hărnicuţi, au lucrat şi cu bucurie s-au pregătit la colinde ca să cânte mai departe ca tradiţie, în familiile lor”, a declarat învăţătoarea Luminiţa Anton.  

Doamna învăţătoare Luminiţa Anton de la Liceul Teoretic “Emil Racoviţă”, din Techirghiol a devenit mai mult decât un dascăl pentru copii, a devenit un îndrumător al paşilor celor mici în viaţă.

Continue Reading

Actualitate

Concertul de Crăciun „Muzica Iubirii”

Published

on

În spiritul tradiției la Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), clasa de canto a prof.univ.dr. Florența Nicoleta Marinescu, din cadrul Facultății de Arte, organizează Concertul de Crăciun, marți, 18 decembrie 2018, ora 17.00, la Muzeul de Artă din Constanța.

Intitulat „Muzica Iubirii”, concertul va aduce publicului cele mai frumoase pagini muzicale dedicate iubirii, în arii și melodii din repertoriul universal și românesc, cât și sonete de Vasile Voiculescu. Vor interpreta: baritonul CătălinŢoropoc, prim-solist la Opera Naţională din Bucureşti, laureat al concursului „Ionel Perlea” (2011), tenorul Mădălin Băldău, solist la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanța, laureat al concursului „Crizantema de Aur” (2017), alături de mezzosoprana Maria Cernat, artist liric la Teatrul Național de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanța.

Îşi dau concursul conf. univ. dr. Gavril Borodan, asist.univ.dr. Radu Făgărăşan (bas-bariton), de la UOC, pianistul Ioan Caruţiu, de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”Constanța, pianista Andrada Ștefan, de la Teatrul Național de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanța.

Pregătirea muzicală, regia de spectacol și concepția artistică îi aparțin sopranei Florența Nicoleta Marinescu. Intrarea este liberă.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline