Connect with us

Turism

Cele mai impresionante hoteluri din lume

Published

on

Răsfăţ cât cuprinde, servicii ireproşabile şi amintiri memorabile. Sunt considerente de luat în seamă pentru o vacanţa la care visăm cu toţii! Există în lume câteva hoteluri impresionante care ar trebui bifate în lista “to do” a fiecăruia dintre noi. Iată, în cele ce urmează, trei exemple care vă vor fascina!

First World Hotel and Plaza –Malaysia

Surprinzător, cel mai mare hotel din lume se găseşte în Malaysia, pe continentul asiatic. Cu un număr impresionant de camere, nu mai puţin de 7351 First World Hotel and Plaza este de-a dreptul excentric. Dispune de săli de cinema, mall, numeroase restaurante şi casino-uri, dar şi parcuri tematice, ceea ce îl transformă într-o veritabilă locaţie pentru petrecerea unui sejur memorabil.

Conrad Hilton – Maldive

Dacă spunem Maldive, spunem fără îndoială, paradis turistic! Dincolo de frumuseţile acestei locaţii inedite de pe mapamond sunt şi resort-urile de care Maldive dispune. Unul dintre acestea este Conrad Hilton. Resortul dispune de numeroase piscine private, podea din sticlă prin care turiştii pot admira vietăţile marine şi un restaurant cu totul aparte, în care clienţii hotelului pot servi masa în timp ce admiră peştii, localul fiind subacvatic.

 

De Glace Ice Hotel – Quebec, Canada

Din paradisul exotic din Maldive schimbăm radical “peisajul” şi ajungem în Quebec. Aici, turiştii pot avea parte de o experienţă aparte într-un hotel de gheaţă ce dispune de camere tematice. Şi pentru ca totul să fie impecabil, timp de trei luni pe an, sculptorii lucrează la “foc automat” pentru amenajarea spaţiilor de cazare şi a barului spectaculos.

sursa foto: wikipedia.org

Actualitate

Târgul European al Castelelor, eveniment unic în România

Published

on

Primăria Hunedoara şi muzeul Castelul Corvinilor organizează, în perioada 24 – 25 mai, cea de-a cincea ediţie a Târgului European al Castelelor, un eveniment unic în România care promovează frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa. Castelul Corvinilor este unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România, aflându-se printre primele castele de poveste din Europa.

Pentru a intra în atmosfera vremurilor de altădată, în cele două zile ale târgului, Ordinului Cavalerilor de Hunedoara şi Asociaţia Paladinii de Terra Medies vor organiza reprezentaţii de lupte şi dansuri, lecţii de tir cu arcul şi lecţii de spadă, la care va participa şi publicul. Evenimentul se va încheia cu un concert de muzică live susţinut de formaţia COMPACT, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Târgul European al Castelelor se bucură, în acest an, de prezenţa a 25 de expozanţi, din ţară şi din străinătate, care îşi vor prezenta ofertele pentru principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Continue Reading

Actualitate

Mera Hotels 4*, în topul celor mai bune resorturi din România

Published

on

Mera Resort Venus 4* a fost premiat în cadrul galei Top Hotel Awards,  cel mai important eveniment care recunoaşte excelenţa şi performanţa din industria de turism,  situându-se  pe locul doi în topul celor mai bune resorturi în România. Deschis în 2015, Mera Resort Venus 4*, se aflã deja la al treilea an în care serviciile de înaltã calitate, atinse prin eforturi, inovaţie şi angajament de lungã duratã, sunt recunoscute de juriul Top Hotel Awards.

,,Credem cu tãrie cã serviciile turistice înseamnã, mai presus de toate, a oferi oaspeţilor noştri momente de relaxare, de bucurie, emoţii şi trãiri intense, unice, într-un climat de siguranţă şi respect faţã de tot ceea ce întreprindem. Ne adaptãm, zi de zi, dorinţelor clienţilor pentru cã obiectivul nostru este acela de a crea povestea şi de a materializa experienţa vacanţei la care viseazã orice persoanã. Suntem pasionaţi de tot ceea ce facem şi ne construim raţionamentul de a lucra, pornind de la convingerea cã fericirea, bucuria şi siguranţa oaspeţilor noştri sunt cele mai importante aspecte ce pot evalua activitatea noastră fiind totodatã cel mai de preţ etalon al muncii noastre’’, a declarat Mihaela Surin , director executiv Mera Hotels 4*.

Mera Resort 4* face parte din Mera Hotels, cel mai nou lanţ hotelier All Inclusive de 4* din S-E-ul litoralului românesc. Acesta mai cuprinde hotelurile Mera Onix şi Mera Brise. Lanţul hotelier oferã un total de  peste 2000 de locuri de cazare şi se întinde pe o suprafaţã de 46.000 de mp.

Echipa Mera Hotels 4* şi-a propus şi reuşeşte sã satisfacã cele mai înalte cerinţe ale turistului modern, prin calitate, confort şi prin atitudine profesionistã, la standarde de excelenţã. Mera Hotels 4* reprezintã alegerea de suflet a turiştilor şi alternativa de a rãmâne în România , pe litoralul românesc, pentru un sejur de vis All Inclusive.

 

 

 

Continue Reading

Actualitate

5 milioane de lei pentru parcul de aventură din Borsec

Published

on

Ministrul turismului a semnat contractul de finanţare pentru un parc de aventură în oraşul Borsec, judeţul Harghita, în valoare de aproximativ 5 milioane de lei, contribuţia ministerului fiind de 90%. Proiectul presupune construcţia unui sistem de săniuţe de vară, cu o lungime de aproape 1400 de metri (pistă coborâre 825,17 m şi pistă urcare 572,79 m, diferenţă de nivel 125 m). Accesul către vârful pistei se va face cu teleschiul existent deja pentru pârtia de schi funcţională pe timpul sezonului rece.

,,Această investiţie pune în valoare potenţialul zonei Borsec, o staţiune care oferă turiştilor posibilitatea de a petrece o vacanţă unică în orice sezon. Iată încă o dovadă că România este o destinaţie pentru 365 de zile pe an pentru că oferă posibilitatea turiştilor de se bucura de vacanţă oricând. La Borsec turiştii pot veni iarna să schieze, iar vara se pot bucura de apele minerale şi iată, în curând şi de o sanie de vară.”, a declarat Bogdan Trif, ministrul turismului.

Autorităţile locale care doresc să acceseze bani pentru modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii staţiunilor balneoclimaterice primesc finanţare, în proporţie de 90%, din fondul de investiţii pus la dispoziţie de ministerul turismului.

 

Sursa: MT

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline