Connect with us

Sport

Victorie la scor de forfait pentru HC Dobrogea Sud Constanţa! Meciul contra CSM Bacău s-a dovedit un antrenament facil înaintea dublei cu Malmö

Published

on

Recital de goluri şi victorie la scor de forfait, obţinută de HC Dobrogea Sud în faţa formaţiei CSM Bacău. La capătul a două reprize pe care le-au dominat categoric, handbaliştii de la malul mării s-au impus cu scorul de 42-21.

Victoria spectaculoasă s-a dovedit a fi un bun antrenament pentru elevii lui Zvonko Sundovski, înaintea dublei de foc contra suedezilor de la Malmö.

“Ne-am pregătit foarte bine, având în vedere şi ultimul meci al Bacăului, o victorie la Baia Mare, iar acum ne aşteptam să fie un meci foarte tare. Ne-am antrenat, trebuie să recunosc şi la meciul cu Malmö, este un meci foarte important pentru noi.”, declară LAURENŢIU TOMA, jucător HC Dobrogea Sud

“Ne-am dorit să facem un meci bun, să nu avem accidentări, în primul rând, iar acum am intrat în linie dreaptă pentru primul meci cu Malmö. Ne aşteaptă un meci foarte greu, am văzut câteva meciuri de-ale lor, au un handbal în viteză, specific handbalului nordic.”, declară MARIUS MOCANU, jucător HC Dobrogea Sud

“Avem al nouălea meci consecutiv încheiat cu victorie. Peste cinci zile avem meci în Suedia, aşa că ne dorim un rezultat bun acolo, iar peste două săptămâni la Constanţa, aşteptăm o sală arhiplină să ne ajute să ne calificăm în premieră istorică pentru clubul nostru în grupele EHF.”, declară RUDI STĂNESCU, preşedinte HC Dobrogea Sud

La finalul meciului, fostul antrenor constănţean, Eden Hairi, actualmente la CSM Bacău, şi-a arătat şi el susţinerea pentru echipa de la malul mării, înaintea meciului din Suedia.

“Ca şi constănţean, m-aş bucura ca Dobrogea Sud să treacă de această echipă, o echipă foarte puternică, iar dacă joacă la maniera în care a jucat astăzi, eu cred că are şanse reale.”, declară EDEN HAIRI, antrenor CSM Bacău

Meciul tur va fi programat sâmbătă, 17 noiembrie, iar un avantaj considerabil pentru HC Dobrogea Sud va fi disputarea meciului retur acasă, în faţa propriilor suporteri.

Social

Micii fotbalişti pe urmele marilor campioni

Published

on

Sâmbătă, 8 decembrie, a avut loc un meci de fotbal pentru copii la Edimar Atletic Club Constanţa, unde sponsor a fost Pizza Evo.

De la cele mai fragede vărste, tot mai mulţi copii îşi doresc să devină asemeni idolilor lor, Ronaldo sau Messi. Aceştia muncesc temeinic pentru a-şi contura visul şi de a ajunge acolo unde îţi doresc. Ei sunt ajutaţi de cei mai buni antrenori de la Atletic Club Constanţa dar şi de cei de la Pizza Evo.

“A fost un eveniment foarte bun din punct de vedere organizatoric, pe două terenuri, foarte bine organizate şi foarte bine puse la punct. Avem patru echipe care au participat la acest campionat”, a afirmat Marius Văleanu, administratorul Atletic Club.

Şi pentru că într-un viitor nu foarte îndepărtat vom avea ocazia să-i vedem în timpul meciurilor oficiale, pe marile stadioane ale ţării şi nu numai, nouă ne rămâne doar să îi susţinem şi să îi încurajăm pe micii fotbalişti să ajungă alături de idolii lor.

Continue Reading

Actualitate

Crosul Gerilă, eveniment important, sponsorizat de Exclusiv Auto

Published

on

Chiar dacă este luna decembrie, constănţenii au ştiut să organizeze evenimente distractive  la malul mării. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Exclusiv Auto s-a alăturat proiectului Trident Triathlon Team la Crosul Gerilă din staţiunea Mamaia.

Crosul a fost  organizat în special pentru copii iar caracterul său inedit a fost  dat de categoriile speciale precum “6 picioare” în care stăpânul a alergat alături de câinele său.

“Trebuie să menţionez ca sponsor Exclusiv Auto. Ne sprijină deja în al treilea an. Această firmă este alături de noi, ne sponsorizează în activităţile noastre, în evenimentele sportive pe care le avem” a afirmat Radu Margaorganizatorul Crosului Gerilă.

Au fost pregătite 150 de pachete pentru copii, iar la finalul evenimentului, concurenţii au fost premiaţi cu medalii.

Continue Reading

Actualitate

HCD, pe primul loc în liga națională

Published

on

Constanța a urcat pe primul loc în Liga Zimbrilor.  HC Dobrogea Sud este neînvinsă din septembrie.

Iancu a făcut minuni între buturi, reușind o serie impresionantă de parade, iar Nistor, cu 7 goluri, și Malinovic, cu 5 goluri, au menținut sub presiune poarta adversă.  Au fost și aruncări de la 7 metri. Toate executate cu suscces de Crnoglavac. Handbaliştii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic s-au impus cu scorul de 30-23, la pauză 19-16, după un meci plin de suspans și adrenalină.

„A fost un meci perfect făcut de noi, și în atac și în apărare. Ne-am luat la revedere de la publicul nostru pe anul 2018 cu o victorie și am făcut spectacol pentru oamenii care vin meci de meci să ne vadă. A fost ziua noastră. Am câștigat un meci foarte important, dar ne așteaptă alte meciuri foarte grele, la Turda, cu Steaua în cupă și cu Dinamo. Avem un final de an pe cinste”, ne-a declarat George Buricea.

Și tot ieri, HC Dobrogea Sud şi-a aflat adversarele din Grupa C a Cupei EHF. Formaţia pregătită de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic va întâlni, în Grupa C, formaţiile FC Porto Sofarma din Portugalia, TTH Holstebro din Danemarca şi Liberbank Cuenca din Spania.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline