Connect with us

Sport

Totul pentru victorie şi calificare!

Published

on

Totul pentru victorie şi o calificare istorică! După succesul obţinut în meciul tur împotriva suedezilor de la Malmö, jucătorii echipei HC Dobrogea Sud sunt pregătiţi să obţină calificarea pe teren propriu, în meciul retur, ce va avea loc duminică.

“În această fază a competiţiei a mai fost calificată doar HCM Constanţa, cu toţii ştim acest lucru, iar eu zic că un astfel de pas pentru noi ar însemna extrem de mult.”, declară RUDI STĂNESCU, preşedinte HC Dobrogea Sud

Meciul de la Constanţa începe de la un avantaj de un gol pentru formaţia antrenată de Zvonko Sundovski, iar handbaliştii de la malul mării ştiu că vor avea o misiune dificilă, chiar dacă returul se dispută pe teren propriu.

“Noi venim din Suedia după o victorie, dar asta nu înseamnă că suntem calificaţi în grupe, avem un meci foarte greu.”, declară ZVONKO SUNDOVSKI, antrenor HC Dobrogea Sud

“Ei au declarat că vor veni aici ca să facă un meci bun şi să se califice. Ştim că în handbal, o diferenţă de un gol este practic inexistentă. Vrem să ajungem să ne batem cât mai sus şi, de ce nu, cu puţin noroc, să ajungem în Final Four!”, completează LAURENŢIU TOMA, jucător HC Dobrogea Sud

Aşadar, pentru o calificare istorică, jucătorii constănţeni mizează şi pe publicul de la malul mării, pentru o atmosferă incendiară în Sala Sporturilor.

Social

Micii fotbalişti pe urmele marilor campioni

Published

on

Sâmbătă, 8 decembrie, a avut loc un meci de fotbal pentru copii la Edimar Atletic Club Constanţa, unde sponsor a fost Pizza Evo.

De la cele mai fragede vărste, tot mai mulţi copii îşi doresc să devină asemeni idolilor lor, Ronaldo sau Messi. Aceştia muncesc temeinic pentru a-şi contura visul şi de a ajunge acolo unde îţi doresc. Ei sunt ajutaţi de cei mai buni antrenori de la Atletic Club Constanţa dar şi de cei de la Pizza Evo.

“A fost un eveniment foarte bun din punct de vedere organizatoric, pe două terenuri, foarte bine organizate şi foarte bine puse la punct. Avem patru echipe care au participat la acest campionat”, a afirmat Marius Văleanu, administratorul Atletic Club.

Şi pentru că într-un viitor nu foarte îndepărtat vom avea ocazia să-i vedem în timpul meciurilor oficiale, pe marile stadioane ale ţării şi nu numai, nouă ne rămâne doar să îi susţinem şi să îi încurajăm pe micii fotbalişti să ajungă alături de idolii lor.

Continue Reading

Actualitate

Crosul Gerilă, eveniment important, sponsorizat de Exclusiv Auto

Published

on

Chiar dacă este luna decembrie, constănţenii au ştiut să organizeze evenimente distractive  la malul mării. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Exclusiv Auto s-a alăturat proiectului Trident Triathlon Team la Crosul Gerilă din staţiunea Mamaia.

Crosul a fost  organizat în special pentru copii iar caracterul său inedit a fost  dat de categoriile speciale precum “6 picioare” în care stăpânul a alergat alături de câinele său.

“Trebuie să menţionez ca sponsor Exclusiv Auto. Ne sprijină deja în al treilea an. Această firmă este alături de noi, ne sponsorizează în activităţile noastre, în evenimentele sportive pe care le avem” a afirmat Radu Margaorganizatorul Crosului Gerilă.

Au fost pregătite 150 de pachete pentru copii, iar la finalul evenimentului, concurenţii au fost premiaţi cu medalii.

Continue Reading

Actualitate

HCD, pe primul loc în liga națională

Published

on

Constanța a urcat pe primul loc în Liga Zimbrilor.  HC Dobrogea Sud este neînvinsă din septembrie.

Iancu a făcut minuni între buturi, reușind o serie impresionantă de parade, iar Nistor, cu 7 goluri, și Malinovic, cu 5 goluri, au menținut sub presiune poarta adversă.  Au fost și aruncări de la 7 metri. Toate executate cu suscces de Crnoglavac. Handbaliştii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic s-au impus cu scorul de 30-23, la pauză 19-16, după un meci plin de suspans și adrenalină.

„A fost un meci perfect făcut de noi, și în atac și în apărare. Ne-am luat la revedere de la publicul nostru pe anul 2018 cu o victorie și am făcut spectacol pentru oamenii care vin meci de meci să ne vadă. A fost ziua noastră. Am câștigat un meci foarte important, dar ne așteaptă alte meciuri foarte grele, la Turda, cu Steaua în cupă și cu Dinamo. Avem un final de an pe cinste”, ne-a declarat George Buricea.

Și tot ieri, HC Dobrogea Sud şi-a aflat adversarele din Grupa C a Cupei EHF. Formaţia pregătită de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic va întâlni, în Grupa C, formaţiile FC Porto Sofarma din Portugalia, TTH Holstebro din Danemarca şi Liberbank Cuenca din Spania.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline