Connect with us

Sport

Turneul de la Sydney, prima competiţie de anvergură pentru Simona Halep, în 2019

Published

on

Simona Halep, liderul WTA are planuri mari pentru anul ce urmează. Sportiva din Constanţa a anunţat recent că primul turneu la care va participa în 2019 va fi cel de la Sydney, ce se va desfăşura în a doua săptămână din luna ianuarie.

Totodată, Simona Halep va începe acest turneu din postura de favorită, alte nume sonore care vor lua parte la întrecerea din Australia fiind: Angelique Kerber, Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Daria Kasatkina.

Decizia Simonei vine la scurt timp după ce sportiva a refuzat participarea la cea mai importantă competiţie a începutului de an – Turneul de la Brisbane, Australia. Sportiva româncă a luat această decizie întrucât starea de sănătate nu îi permite încă să evolueze la un asemenea nivel, ea fiind încă accidentată la spate.

Recent, Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, a fost nominalizată în competiţia “Cei mai buni zece sportivi ai anului în Balcani”, după ce anul trecut s-a clasat pe locul al doilea, fiind devansată la o diferenţă de numai două puncte de către tenismanul bulgar Grigor Dimitrov.

Sursa foto: Facebook Simona Halep

 

Social

Micii fotbalişti pe urmele marilor campioni

Published

on

Sâmbătă, 8 decembrie, a avut loc un meci de fotbal pentru copii la Edimar Atletic Club Constanţa, unde sponsor a fost Pizza Evo.

De la cele mai fragede vărste, tot mai mulţi copii îşi doresc să devină asemeni idolilor lor, Ronaldo sau Messi. Aceştia muncesc temeinic pentru a-şi contura visul şi de a ajunge acolo unde îţi doresc. Ei sunt ajutaţi de cei mai buni antrenori de la Atletic Club Constanţa dar şi de cei de la Pizza Evo.

“A fost un eveniment foarte bun din punct de vedere organizatoric, pe două terenuri, foarte bine organizate şi foarte bine puse la punct. Avem patru echipe care au participat la acest campionat”, a afirmat Marius Văleanu, administratorul Atletic Club.

Şi pentru că într-un viitor nu foarte îndepărtat vom avea ocazia să-i vedem în timpul meciurilor oficiale, pe marile stadioane ale ţării şi nu numai, nouă ne rămâne doar să îi susţinem şi să îi încurajăm pe micii fotbalişti să ajungă alături de idolii lor.

Continue Reading

Actualitate

Crosul Gerilă, eveniment important, sponsorizat de Exclusiv Auto

Published

on

Chiar dacă este luna decembrie, constănţenii au ştiut să organizeze evenimente distractive  la malul mării. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Exclusiv Auto s-a alăturat proiectului Trident Triathlon Team la Crosul Gerilă din staţiunea Mamaia.

Crosul a fost  organizat în special pentru copii iar caracterul său inedit a fost  dat de categoriile speciale precum “6 picioare” în care stăpânul a alergat alături de câinele său.

“Trebuie să menţionez ca sponsor Exclusiv Auto. Ne sprijină deja în al treilea an. Această firmă este alături de noi, ne sponsorizează în activităţile noastre, în evenimentele sportive pe care le avem” a afirmat Radu Margaorganizatorul Crosului Gerilă.

Au fost pregătite 150 de pachete pentru copii, iar la finalul evenimentului, concurenţii au fost premiaţi cu medalii.

Continue Reading

Actualitate

HCD, pe primul loc în liga națională

Published

on

Constanța a urcat pe primul loc în Liga Zimbrilor.  HC Dobrogea Sud este neînvinsă din septembrie.

Iancu a făcut minuni între buturi, reușind o serie impresionantă de parade, iar Nistor, cu 7 goluri, și Malinovic, cu 5 goluri, au menținut sub presiune poarta adversă.  Au fost și aruncări de la 7 metri. Toate executate cu suscces de Crnoglavac. Handbaliştii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic s-au impus cu scorul de 30-23, la pauză 19-16, după un meci plin de suspans și adrenalină.

„A fost un meci perfect făcut de noi, și în atac și în apărare. Ne-am luat la revedere de la publicul nostru pe anul 2018 cu o victorie și am făcut spectacol pentru oamenii care vin meci de meci să ne vadă. A fost ziua noastră. Am câștigat un meci foarte important, dar ne așteaptă alte meciuri foarte grele, la Turda, cu Steaua în cupă și cu Dinamo. Avem un final de an pe cinste”, ne-a declarat George Buricea.

Și tot ieri, HC Dobrogea Sud şi-a aflat adversarele din Grupa C a Cupei EHF. Formaţia pregătită de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic va întâlni, în Grupa C, formaţiile FC Porto Sofarma din Portugalia, TTH Holstebro din Danemarca şi Liberbank Cuenca din Spania.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2018 RoPressOnline