Connect with us

Sanatate

Frozen skin, pentru un chip radiant

Published

on

Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar dacă doriţi să arătaţi impecabil la petrecerile de Crăciun sau de Revelion, ar trebui să luaţi în considerare tratamentul „Frozen Skin”.

“Acest tratament se efectuează cu pistolul “Frozen Skin”, care utilizează o butelie de dioxid de carbon şi un concentrat de seruri, care vor fi pulverizate în timpul tratamentului, timp de patru minute, pe tenul dvs. Asta înseamnă că se va îmbunătăţi considerabil aspectul ridurilor, liniile fine dispar în totalitate, iar ridurile mai profunde se estompează masiv. Este un tratament spectaculos!”, declară GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

Spectaculoase sunt şi rezultatele obţinute după o primă procedură. Un chip strălucitor, radiant şi tonic va atrate toate privirile din jur.

“Frozen Skin este un tratament instant de înfrumuseţare, care durează între jumătate de oră şi o oră şi este neinvaziv, foarte sigur şi eficient. Este un tratament extrem de plăcut, este total nedureros şi îl recomandăm înainte de un eveniment. Este aşa-zisul tratament de „covorul roşu”. După acest tratament, puteţi să aplicaţi machiajul, vă faceţi părul şi plecaţi la eveniment. Vă desăvârşiţi astfel look-ul pe care vi-l doriţi.”, declară GABRIELA ŞTOLEA, terapeut înfrumuseţare New York Beauty

 

Tratamentul Frozen Skin este potrivit, totodată şi pentru domnii care îşi doresc o înfăţişare proaspătă şi revitalizată.

 

Actualitate

28 de milioane de lei, investiții în spitalele din Bistrița Năsăud

Published

on

Anul acesta, Ministerul Sănătății va investi 26 milioane de lei în Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud. Din aceste fonduri, 8 milioane au fost deja alocate pentru reabilitarea, extinderea și dotarea secției de ATI și a Centrului de Transfuzie Sanguină, iar alte 18 milioane de lei vor fi direcționate pentru dotare cu aparatură medicală a unității.

Tot în județ, Spitalul Orășenesc Năsăud va primi peste 1,4 milioane de lei pentru achiziția de aparatură medicală, iar Spitalul Orășenesc Beclean 5 milioane de lei.

,,Bugetul MS de investiții este unul istoric anul acesta pentru că noi, cei din Guvern, am înțeles că după creșterea salarială este nevoie ca medicii să aibă și condiţii pentru desfășurarea activității şi asigurarea unui act medical de înaltă calitate.”, a declarat Sorina Pintea, ministrul sănătății.

La nivelul Ministerului Sănătății a fost înființată o Comisie de Evaluare care aprobă, pe criterii de eficiență și oportunitate, alocările bugetare pentru viitoarele investiții din unitățile sanitare.

 

Sursa: Ministerul Sănătăţii

Continue Reading

Actualitate

Încă un pas în proiectul Spitalului Regional Iaşi

Published

on

Consiliul interministerial a aprobat indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru construcţia Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi.

,,Spitalele regionale reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. (…). Proiectul care prevede costrucţia spitalului regional Iaşi este cel mai avansat. Imediat după ce vom aproba hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici, vom depune cererea de finanţare la Comisia Europeană. În aproximativ o lună vom avea şi studiul de fezabilitate de la Cluj”, a declarat Sorina Pintea, ministrul sănătăţii.

Costul spitalului regional Iaşi se va ridica la 500 milioane de euro, din care 100 de milioane vor fi folosiţi pentru achiziţie de echipamente medicale. Spitalul va avea în structură 850 de paturi în regim de spitalizare continuă şi 40 paturi pentru spitalizare de zi.

Spitalul va funcţiona ca spital de urgenţă de nivel înalt, terţiar, oferind servicii de îngrijire complexe, cu servicii integrate de ambulatoriu, inclusiv tehnologii avansate de diagnostic şi tratament, pentru întreaga regiune.

 

Sursa: Ministerul Sănătăţii

Continue Reading

Actualitate

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania va fi modernizată cu bani europeni

Published

on

Consiliul Judeţean Cluj a fost notificat oficial că va primi finanţare europeană pentru extinderea şi modernizarea Ambulatoriului Clinicii de Psihiatrie Pediatrică, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă.

Proiectul de extindere, reamenajare şi modernizare a Ambulatoriului prevede o extindere a suprafeţei clădirii existente, cu peste 600 de mp, atât pe verticală cât şi pe orizontală, prin adăugarea a încă două etaje. Funcţional, viitoarea construcţie va fi organizată pe trei compartimente separate în care vor fi amplasate un număr total de 30 de paturi.

Astfel, la subsolul clădirii va fi organizat un spaţiu tehnic şi de aprovizionare, şi o parcare cu 10 locuri destinată personalului medical. La parter, se vor crea noi spaţii: recepţie şi secretariat, cabinetele de consultaţii şi tratamente/pansamente, cabinetul medicului de gardă, laboratoare pentru investigații paraclinice, precum și o sală de așteptare prevăzută cu un loc de joacă pentru copii.

Primul etaj va fi reconfigurat prin crearea secţiei de spitalizare permanentă, împărţită în nuclee de îngrijire, în funcţie de vârsta copiilor. La etajul al doilea, vor fi amplasate secţia de toxicomani, cu acces controlat, şi o zonă de activităţi medicale, iar la al treilea etaj vor fi construite spaţii dedicate învăţământului: un amfiteatru, laboratoare pentru studenţi, precum şi o sală de şcolarizare a copiilor internaţi, respectiv o bibliotecă media.

Valoarea totală a investiţiei, care se va realiza în maxim doi ani, este de 19.291.848,57 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă, din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) şi din bugetul de stat, este de 98%.

 

Sursa: CJ Cluj

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline